Cautare

251 de rezultate pentru "funeriu diplome spiru haret" (4.71 secunde)
La intalnire au mai participat secretarul general al guvernului, Daniela Andreescu, ministrul finantelor publice, Gheorghe Ialomitianu, ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu, ministrul educatiei, cercetarii, tineretului si sportului, Daniel Funeriu, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chitoiu, precum si experti ai Bancii Mondiale.
N-au lipsit nici colegii de Cabinet ai ministrului de Externe: Ion Ariton, Daniel Funeriu, Elena Udrea sau Catalin Predoiu, dar si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.
Fiindca Legea este mai degraba Udemeriu, decat Funeriu. Confruntata cu disidentele si nemultumirile din ungurime, Uniunea vrea sa le dea geografie si istorie in limba materna, in loc de pensii si salarii.
Astfel, una dintre conditiile de inscriere in concurs, stipulata in Ordinul ministrului Funeriu Nr. 5385/06.10.2010 era si aceea de a avea cel putin 3 ani vechime intr-o editura (art.
Daca exista erori, in mod evident, ele vor fi corectate cei care au gresit vor fi sanctionati", a declarat Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.
Uite, Funeriu! Crede ca ministerul lui e plin de betivi si a cerut interventia agentilor de politie, ca sa constate daca vreun subordonat al sau e beat sau nu.
Cocheteaza cu ideea Macovei, mai recent Funeriu. Comentatori cu seismograf politic sensibil ca Mircea Cartarescu au simtit si ei vibratia.
Pe langa cele doua plangeri penale pe care USL vrea sa le inainteze impotriva lui Emil Boc si D.Funeriu, liderii PSD discuta cu ce ai PNL posibilitatea neparticiparii la procedura de angajare a raspunderii :
La distanta se situeaza Marko Bela (67%),urmat de Kelemen Hunor (63%), Anca Boagiu (62%), Laszlo Borbely (62%), Cseke Attila (62%), Daniel Funeriu (60%), Gabriel Oprea (58%), Gheorghe Ialomitianu (57%), Teodor Baconschi (57%), Valeriu Tabara (55%), Traian Igas (55%), Catalin Predoiu (54%), Ioan Nelu Botis (54%), Ion Ariton (52%), Valetian Vreme (51%).
Funeriu nu doar aplauda discursul presedintelui de la congres, ci si dadea din cap si tot parea ca mai are ceva cantitati de entuziasm si aprobare neexprimate.
Ba chiar si unii intelectuali au pus cavitatea bucala (sa nu spunem botul, cand vorbim de colegii lui Funeriu). Domnilor, sa nu lasam ura fata de Traian Basescu sa ne intunece ratiunea, au sarit acestia.
De altfel, Basescu s-a antepronuntat in aceasta privinta, spunand ca Udrea, Boagiu, Predoiu si Funeriu sunt ministrii foarte buni, chiar daca spre exemplu ministrul Transporturilor este printre cei mai slabi membri ai guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
Cu chestia asta, Daniel Funeriu "s-a scos". Impreuna cu el, bineinteles, si Partidul Democrat Liberal. Infiintarea Ministerului absorbtiei fondurilor europene, sau cum se va numi el.
Proiectul a fost catalogat de catre premierul Emil Boc drept o "tampenie populista", in timp ce ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a spus ca este o propunere "nastrusnica" si "iresponsabila".
si-a programat impreuna cu deputatii PDL Costica Canache si Marius Rogin o vizita in Georgia • Majoritatea membrilor guvernului - Elena Udrea, Anca Boagiu, Gabriel Oprea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu s.a.
Lista "evacuatilor" La aceste adrese locuiesc ministri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum "Renasterea" condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum Serban Nicolae sau Stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).
Daniel Funeriu a declarat marti, ca a vrut sa renunte la studii pentru a se face lingurar. Daca pana si Presedintele, care l-a sustinut permanent, nu e multumit de situatia din Educatie, poate ca era mai bine daca ramanea lingurar.
Din partea Guvernului sunt prezenti premierul Emil Boc, dar si ministrii Internelor, Traian Igas, Educatiei, Daniel Funeriu, Culturii, Kelemen Hunor, Dezvoltarii, Elena Udrea, Transporturilor, Anca Boagiu, Muncii, Sulfina Barbu.
Cei doi comentatori ai informațiilor lansate de un anonim in Nature sunt Dragos Aligica Paul, coautor al unei carti al lui Valeriu Stoica și Marius Andruh, președintele CNADTCU, numit in acesta funcție de Daniel Funeriu, chimist ca si el.
Cei doi comentatori ai informatiilor lansate de un anonim in Nature sunt Dragos Aligica Paul, coautor al unei carti al lui Valeriu Stoica si Marius Andruh, presedintele CNADTCU, numit in acesta functie de Daniel Funeriu, chimist ca si el.
google-analytics.com